Kapcağız Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim çalışmalarını çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, gelişmeyi süreklilik , nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, , cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: .

Isınma: Kalorifer (Kömürlü)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kapcagizortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAPÇAĞIZ MAH. 181007 NOLU SK. KAPCAGIZ İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 17 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :Normal Öğretim Taşımalı

Yerleşim Yeri - Kapcağız Köyü/Şahinbey/Gaziantep

Ulaşım Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.Ayrıca Kilis-Gaziantep arası çalışan otobüs firmaları ile ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 30 km SÜRE 20-25 dk